16 Kasım 2013 Cumartesi

Gecen yil ördügüm tunika Kazak

Bu ara baya hizli bir sekilde yazilarimi yayinliyorum... Ama acelem var..kendime iki hafta verdim.. Sonra ne mi olacak? Onu sonunda söylerim iki haftanin.. ;) Cogu yazim hazirdi aslinda.. Sadece laptopsuzluktan yayin yapamamistim.. Simdi laptop gelince hemen hepsini otomatige taktim... Onlar kendi kendine yayinliyor... ;) 


Bugün size, kizima gecen yil, hamilelik esnasinda ördügüm tunika kazagi gösterip kacacagim... 

Bilen bilir... O dönem cok kazak, bere, corap, patik ördüydüm...örgü terapi olayi yani... ;) 



Asagida  linkleri var gecen yil o dönem örülenlerin... Ne kadar cok örmüsüm..iki tane daha kazak var.. Onlarin da fotografini cekmem gerek... Eksik kalmis... ;) Gecen yil abartmisim hani...ne bu  yaaaaa;) 

http://yunyumaksandigi.blogspot.de/2013/02/orgu-terapi-bebek-patikleri.html

http://yunyumaksandigi.blogspot.de/2013/02/bebekler-icin-bere-ve-patik-takim.html

http://yunyumaksandigi.blogspot.de/2013/02/berelere-devam.html

http://yunyumaksandigi.blogspot.de/2013/01/orgu-terapi-sallar.html

http://yunyumaksandigi.blogspot.de/2013/01/orgu-terapi-sac-orgusu-bereler.html


Arka planda fotografin icine casus gibi girmis olan tuvalet kagidi kartonu foyamizi ortaya cikariyor tabiiiiii.... ;) " pasakli kadin seniiiiii " dediginizi duyar gibiyim... ;) benim kiz onlarla el isi yapiyor...kesiyor boyuyor...Her defasinda karton alamam kirtasiyeden... Böyle degerlendiriyoruz iste...

 Almanya ' da sonbahar,  hava kötü... Benim kiz oyalaniyor makarna kutulari, tuvalet kagidi rulolariyla... Salonun orta göbeginde olmasi da, gayet dogal bizim evde... Kendi odasi var...ama herseyi getirip salona yayar benim kiz... Artik alistim...

Neyse...siz kazagi seyreyleyin.. Ben diger postalarimi yazayim...;) 

Acelem var... Iki hafta verdim kendime...;) 

1 yorum:

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

niye iki hafta.sonra ne olacak?bak şimdi merak edeceğim :) tunik çok şirin ve valla bravo böyle uzun süren zahmetli örgü örenlere hayran oluyorum zira hiç benlik değil :) çok yakışmış börülceme.güle güle giysi hep.