22 Haziran 2012 Cuma

Yine tatildeydim..;)))) +Canta örme cilginligi :)))

Ben bu yil leylegi havalarda görmedim aslinda..
Ama görsem ne olacakti bilemiyorum..;)))
Bavulu bu yil hic catiya cikarmasam olacak hani..

24 Mayis ta ispanya'nin Minorca adasina ucusa gectik.. 1 hafta kalip dogum günüm olan 31 mayisi da yollarda gecirerekten geri döndük..



Tabi akillanmaz uslanmaz bir dantel sever olaraktan son saniyede cantama 3 yün bir tig eklemeyi unutmadim.. Bir de okumak icin kitap tabii;)))

Minorca adasinin punta prima denilen bir bölgesindeydi hotelimiz ve ayni zamanda bir cocuk hoteliydi..



Cocuk hoteli ne demek? Cocuklara özel imkanlari olan aile hotelleri sinifina giren hoteller.. Cocuklarin boyuna göre yemek alabilecekleri standlar bile vardi.. Minicik minicikler ellerinde tabaklari, yemeklerini kendileri secebiliyordu.. Ve de cocuklara özel aktiviteler de vardi.. Ama bizim börülce benim yanimdan 50 cm bile ayrilamadigi icin bu secenegi hic kullanmadik;))) kullanamadik..Bol bol cocuk havuzunda vakit gecirdik.. Aksamlari, yemekten sonra, mini disko ya gidildi.. Cocuklar icin sarkilar calip onlari dans etmeye tesvik eden Ördek, tavsan, fare kiligina girmis animatörler vardi.. Mini disko bittigi anda salonun büyük cagunlugu bosaldi her gece.. Cocuklarin uykuya gitma vakti malum;)))

 Iki aksam cok güzel gösteriler de yapildi.. Bir aksam flamingo danscilarinin gösterileri vardi.. Muhtesemdi.. Kiyafetler danslar.. Bir aksam da cinli bir grup akrobatik gösteriler yapti.. Dolu olan midelerimiz, agzimiza geldi adam ha düstü ha düsecek derken.. ;))

Oralarda dolasirkene bu el isi fikirlerini gördüm magazalarin camlarinda..


bu cocuk cantalari cok hosuma gitti..



bu raflarda sizce ne var acaba????


Havlulardan, banyo liflerinden  yapilmis yiyecek seklinde hediyelik esyalar..
kutularin icinde minicik minicik sabunlar da var..iyi fikirmis bence...



Yanima aldigim tiglarla alisveris filesi örmeye basladim.. Baslamaz olaydim...;)))) Sonra hastaliga kapilip 4-5tane daha ördüm.. Bu kadar fileyi gören akil sagligima dair süphelere düsebilir tabi...:)) bende böyle --kisinda cocuk bolerosuna taktiydim..:))))













Yeni bir akim baslatacagim..
Alisveris icin torba yerine, sele sepet, file, kumas canta kullaniyorum akimi..

 Gerci bu akimlar mevcut.. Ama bu da benim akimim olsun ve bu file örme hastaligima bir astar uydurayim hani degil mi?

Dantel örme hastasi hanimlari da bekliyorum.. Bir logo uyduracagim bir ara..

Sayfaniza ekleyip bana katilin...;)))

Türkiyedeki, konu komsu, es , dost,  akraba daha bilmiyorlar tabi onlara bu gelisimde ne hediye edecegimi..kurbanlarimi da belirledim;))) evde ne yapacagim bu kadar cantayla.. Bana biri yeter.. Ama her eve bir file kampanyasi esliginde, onlari da filelendirecegimdir..hehehhehheheh;)))


ha birde arta kalan yünlerden ve bozuk bir cantani fermuarindan yararlanarak yine minik bir cep telefonu  cantasi yaptim kendime..
hey aklimla bin yasayayim ben :)))



Ayrintili minorca fotograflarini, gezdiklerimiz gördüklerimiz bloguna ekledim


Bahceyi sorarsaniz , bahcem iyi. Terasta sari güllerin kokusu esliginde dantel yapmalardayim.. Bahce ayrintilari buradaki linkte.. Ben 26 haziranda yine ucuslarda.. O zamana kadar saglicakla kalin